Våre tjenester

 • Hjemmerengjøring

  Hjemmerengjøring

  Når tiden ikke strekker til og de daglige gjøremålene hoper seg opp er det verdt å overlate de tidskrevende oppgavene tilknyttet rengjøring av huset eller leiligheten til profesjonelle.

 • Kontorrengjøring

  Kontorrengjøring

  Vi tilbringer mesteparten av dagen vår på jobben. Det er viktig at rommet vi oppholder oss så mange timer i, har en positiv innflytelse på vår sinnsstemning og helse.

 • Flyttevask

  Flyttevask

  Hvis du trenger en pålitelig partner, som kan hjelpe deg med å vaske deg ut av hjemmet ditt når du flytter – er tilbudet vårt perfekt for deg.

4CLEAN spesialiserer seg på omfattende rengjøring av hus, leiligheter og kontorer.

Vi leverer alt i fra tjenester innen daglig renhold til mer omfattende oppdrag tilknyttet grundig flyttevask.

Vi forstår godt hvor utfordrende det kan være å finne nok tid og energi i en hektisk hverdag til å opprettholde et rent og ryddig hjem. Derfor tilbyr vi en rekke varianter av rengjøring, tilpasset ulike behov, for å gjøre livet enklere for våre kunder! Vi tror på en individuell tilnærming når behovet for profesjonell rengjøring av både hjem og kontor oppstår, ofte flere ganger i måneden. Det er nettopp derfor vi tilpasser oss, for å møte dine forventninger!

4Clean – Om oss

Velger du tjenesten Hjemmerengjøring, kan du være sikker på at du kommer til et rent og velduftende hjem etter en hektisk arbeidsdag. Da kan du, med god samvittighet bruke fritiden din med venner og familie, fremfor vask og slit!

Sjekk ut våre tilbud innen renhold til hjem eller kontor og velg det som passer ditt behov. Du kan allerede i dag begynne å planlegge hva du skal bruke den ekstra fritiden din på!

Bestill rengjøring online!

Nå kan du enkelt bestille våre rengjøringstjenester på noen få minutter.