Vi i 4CLEAN forstår godt at det å kunne komme hjem til et ryddig, rent og velduftende hus eller leilighet er uvurderlig. Vi vet også at man ikke nødvendigvis alltid har tid eller energi til å vaske og ordne etter en lang dag på jobb, etterfulgt av en treg kjøretur hjem i kø.

Vårt team forstår behovene som dukker opp i en hektisk hverdag, og kommer dem i møte.

Dette gjør vi ved å tilby tjenester som gjør det mulig for deg å lage andre planer enn å rydde og gjøre rent i kriker og kroker.
Det er du som bestemmer hvor ofte og i hvilken grad du har behov for vår hjelp.

En ekstra bonus: du trenger ikke engang å ha «kjøpe rengjøringsmidler» på handlelisten lenger – vi tar oss av dette! Vi er opptatt av sikkerhet og miljø, derfor bruker vi kun miljøvennlige midler.

Med vår kunnskap og erfaring kan vi garantere at ditt hjem eller kontor blir rengjort med omtanke for hver detalj, og full respekt for rommet du bor eller jobber i.

Våre medarbeidere

Vårt team av medarbeidere består av nøye utvalgte fagfolk, som har lang erfaring og kompetanse innenfor de tjenestene vi tilbyr. Ønsker du å benytte våre tjenester, kan du være sikker på at:

 • vi har verifisert kompetansen til alle våre medarbeidere
 • våre ansatte har gjennomgått spesialopplæring, som garanterer kvalitet og høy standard
 • alle våre medarbeidere har bred kunnskap om rengjøringsmidler, bruk av disse og teknikker for rengjøring
 • våre ansatte snakker norsk / engelsk
4CLEAN. Om oss

Ved å ha tillit til oss med tilgang til ditt hjem kan du være sikker på at vi gjør vårt ytterste for at du skal komme hjem til fantastisk resultat!

Kvalitetsgaranti

Kvalitet er viktig for oss! Vi setter alle kluter til for at tjenestene vi tilbyr blir utført med høy standard og omtanke for hver minste detalj. Hvis du imidlertid, mot formodning ikke skulle være fornøyd med tjenesten levert – gi oss beskjed og vi vil gjøre alt vi kan for å rette opp i dette.

4Clean Om oss 01 Q

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om det skulle være noe!

Fortell oss om problemet du opplever senest 48 timer etter fullført tjeneste. Beskriv gjerne i detaljer, slik at vi får en god forståelse. Husk å legge ved nødvendig bildedokumentasjon. Vi vil ta kontakt med deg for å løse dette forløpende slik at du blir fornøyd!

Forsikringer

Sikkerhet er like viktig for oss som kvaliteten på våre tjenester. Vi ønsker å gi deg en følelse av trygghet og komfort, derfor har vi forsikret våre tjenester for eventuelle uheldige hendelser, risiko for forbrytelser og erstatningsansvar.

I tilfelle enhver hendelse der dine eiendeler eller eiendom blir skadet, reguleres ansvaret etter norsk lovgivning og du har rett til erstatning i tråd med den forsikringen vi har.

Alle våre ansatte er også dekket av ulykkesforsikring.

4CLEAN. Om oss

Ønsker du å vite mer om forsikringsvilkårene – skriv eller ring til oss og vi vil gi deg utfyllende informasjon!

Våre tjenester

 • Hjemmerengjøring

  Hjemmerengjøring

  Når tiden ikke strekker til og de daglige gjøremålene hoper seg opp er det verdt å overlate de tidskrevende oppgavene tilknyttet rengjøring av huset eller leiligheten til profesjonelle.

 • Kontorrengjøring

  Kontorrengjøring

  Vi tilbringer mesteparten av dagen vår på jobben. Det er viktig at rommet vi oppholder oss så mange timer i, har en positiv innflytelse på vår sinnsstemning og helse.

 • Flyttevask

  Flyttevask

  Hvis du trenger en pålitelig partner, som kan hjelpe deg med å vaske deg ut av hjemmet ditt når du flytter – er tilbudet vårt perfekt for deg.